fbpx

Met één van deze eyecatchers aan de muur, is jouw huis knus en winterklaar!

Nu de winter is aangebroken, en de dagen korter worden, brengen we steeds meer tijd door in ons huis. Daarom maken we er graag iets leuks van! Pimp je huis wat op, en hang wat leuke herinneringen aan de muur. Met de volgende muurdecoraties staat voor je het weet de zomer weer voor de deur.
Aluminium fotopaneel
Met dit fotopaneel van aluminium krijgt je woonkamer gelijk een mooie strakke uitstraling. Je foto komt op het aluminium mooi uit, en geeft het een stoere look. Met zo’n mooie foto aan de muur is
thuisblijven een feestje.
Foto op aluminium
Berkenhout 28 x 40 cm
Jouw foto op berkenhout
Een andere optie om jouw foto op af te drukken is een foto op berkenhout. Een zeer originele manier om jouw favoriete foto te laten zien! De structuur van het hout blijft mooi zichtbaar achter je foto. Dit geeft een leuk speels effect, zo haal je een stukje natuur in huis. Een echte eyecatcher! Zo steek je je woonkamer mooi in een nieuw jasje.
Fotohanger
De fotohanger is een leuke manier om meerdere wat kleinere foto’s bij elkaar te hangen. De foto hangt zichtbaar aan een touwtje en dit geeft een zeer knusse uitstraling. Ideaal voor deze wintertijd. Fris je kamer op deze manier wat op en tover een lach op je gezicht bij het zien van jouw foto aan de muur van één van de mooiste momenten met je vrienden. Of verras je opa en oma in deze lastige tijd met deze leuke fotohanger.
Fotohanger - 21 x 16 cm
Houten huisje
Houten blok
Wil je wel een mooie foto toevoegen in je kamer, maar zit je niet te wachten aan gaten in je muur? Dan is dit houten blok ideaal voor jou! Zet het op een plek, mooi in het zicht. Zo denk je vaak terug aan jouw favoriete herinnering.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Hulp nodig? Chat met ons