fbpx

Hoe maak ik thuiswerken leuk?

Afgelopen jaar stond in het teken van thuiswerken! Veel van ons hebben een kamer in huis omgetoverd tot een kantoor, en als ik voor mij zelf spreek was dat best even wennen. Daarom in deze blog wat tips om thuis werken zo leuk mogelijk te maken. Want waarom achter een saai bureau neerstrijken als je met deze tips hier een gezellige werkkamer van kan maken?      

Thee mok

Iedereen weet dat een korte pauze je werkdag effectiever maakt! Maar die pauze schiet er al snel bij in als je in je eentje thuiswerkt. Met deze thee mok  kun je even lekker wegdromen bij een lekkere kop thee. Zorg dat je leukste herinnering op de mok komt te staan, en succes is verzekerd! Beloon jezelf met een momentje rust en denk terug aan die ene leuke vakantie. Of leidt je gedachten  even af met die ene leuke foto van je gezin op de thee mok. 

Mok van glas
Leisteen met foto
Foto op leisteen

Het leuke aan thuiswerken is dat je je kantoor een persoonlijke tint kan geven. Geen saaie schilderijen aan de muur, maar juist een mooie foto die je terugbrengt bij jouw mooiste herinnering van het afgelopen jaar. Kies voor een foto op leisteen. Een zeer unieke manier om een foto op af te drukken. Het geeft je kantoor een luxe en unieke uitstraling!

Snoep pot

En na een dag hard werken mag je jezelf best even belonen! Wat is er nu leuker dan een ouderwetse snoep pot. Geef er een leuke draai aan door een ludieke spreuk er op te zetten of een mooie foto. En denk erom, snel de deksel er weer op. Want met thuiswerken verbrand je minder calorieën dan met op een normale werkdag.

Snoep pot
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Hulp nodig? Chat met ons