fbpx

Tips om Valentijnsdag onvergetelijk te maken

Valentijnsdag staat weer voor de deur. Tijd om alvast de leukste cadeaus in huis te halen, en om er een onvergetelijke dag van te maken. Zet je meest romantische beetje voor, en maak er iets moois van met elkaar!

#1 Wees creatief

Maak er iets
creatiefs van! Natuurlijk wordt iedere vrouw blij van een bosje bloemen, maar echt een dag om nooit te vergeten bereik je daar niet mee. Probeer iets unieks te geven, iets wat iemand nog nooit heeft gehad. Neem nou bijvoorbeeld een hartvormige puzzel, met een foto van jullie samen! Een mooi cadeau om iemand echt mee
te verrassen. Nog een stapje verder? Zet er een eigen boodschap, of afspraakje op en houdt het voorbeeld nog even achter. Zo blijft jouw geliefde in spanning tot de puzzel compleet is. Hij of zij zal zich dit moment nog lang zal herinneren!  

Puzzel met foto - 63 stukjes
Knuffel met foto - beer

#2 Geef elkaar een knuffel

Over het
algemeen weet je pas wat je mist, als het er niet is. En dat hebben we geweten. Waar het eerst vanzelfsprekend was om diegenen die je lief zijn een knuffel te geven, was dat het de afgelopen tijd even niet. Maar met deze lieve knuffeldieren, kun je de mensen om jou heen die je lief zijn weer een knuffel geven! Laat je humor spreken en zet er een leuke tekst op, of denk samen terug door er een leuke foto op te zetten van jullie samen.   

#3 Herbeleef jullie mooiste moment(en)

Ken je dat, dat je bij die ene herinnering aan je lief altijd weer een lach op je gezicht krijgt? Die ene leuke date, of jullie mooiste vakantie samen? Vereeuwig dat moment, bijvoorbeeld op dit mooie  wandbord! Dit staat echt in iedere woonkamer. Een grote glimlach verzekerd!

Wandbord met foto - 30 x 20 cm
HartjesBoX

#4 Zet hem of haar in het zonnetje met een GiftBoX

Jouw geliefde echt in het zonnetje zetten? Dit kun je doen door te kiezen voor een persoonlijke GiftBoX. Verkrijgbaar met verschillende inhoud. Maak nu je keuze uit dit hartvormig cadeautje met fruitige hartjes of mini Tony’s.

#5 Vier de liefde

Dat je waarschijnlijk niet met jouw geliefde uit eten kan, wil natuurlijk niet zeggen dat je de liefde niet kunt vieren. Trek samen jullie eigen favoriete wijntje open, en maak er een onvergetelijke dag van.

Wijnbox Chardonnay & Rosé

Waar het normaal een tijd is van gezellig samenzijn, zal ons dit jaar een bijzondere kerst te wachten staan.  Met deze cadeaus kunnen we toch een beetje, veilig en wel, bij elkaar zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Hulp nodig? Chat met ons